lauantai 27. heinäkuuta 2013

Mätsäri ja Pori KV 27.7.

Näyttelystresseissäni päätin lähteä viikolla Turkuun mätsäriin, ja olipa kivaa! Kaikista kivointa oli, että Prima esiinty ihan superkiltisti, anto tuomarin tutkia ja oli kiipimässä kerran rapsuteltavakskin :) Ronda oli jotenkin lahnahko, mutta ihan hauskaa silläkin oli :) Mukava lisä pitkäksi venähtäneeseen iltaan oli Rondan "sijottuminen" punasten isojen kolmanneksi Priman voittaessa isot siniset ja ollen sen jälkeen vielä "BIS"4 :)

Hienosti erottuupi tuo musta koira jälleen... (ja vide miten vaikeeta on saada yks koira ja yks elohopea toimimaan samaan aikaan niin, että ruusukkeetki näkyy :P )  

Hyvillä mielin mätsäristä suuntasimme lauantai-aamuna kohti Poria, Priman ihkaekaa- ja Rondan reilu 1,5vuoteen ekaa (Suomen) näyttelyä :) Näyttelyyn oli ilmotettu huimat 3 mudia, joista Ronda valittiin rotunsa parhaaksi arvostelulla: Excellent expression. Strong. Good head. Excellent neck, topline, front chest and chest. Very well balanced. Excellent movement and temperament.
PN2 oli toinen valionarttu, ja PN3 Prima pieni pimpulainen, joten sertihän sillä irtosi :) Priman arvostelu kuului: Elegant, feminine. Excellent feminine head. Excellent neck, good topline& chest. Very good front. Good angulation. ?? ???. Good movement. Excellent.
Tänään tuomarina toimi puolalainen erittäin tarkasti koirat tutkinut ja hirvittävän mukava konsonanttinimi, mutta julmaa totuutta ajattelimme lähteä kuulemaan kuukauden päästä Tampereelle ;)


Pokaalit sai kerranki vaihtaa johonkin järkevään, niinpä kannoimme kotiin kassillisen muudin lempiherkkuja :)

Käytiin Rymymiehen kanssa uimassa ja Primalle tais syttyä joku lamppu uimisen suhteen, pellareilla ui jo tosi nätisti lenkkiä mun ympäri ja ilman pellareitakin ui pari lenkkiä, siinä tyylissä kyllä vielä pikkasen kehitettävää ;) Jos mulla on nami sen nenän edessä niin ui hyvin, mutta jos mä häviän yhtään kauemmas niin tulee kiire, josta seuraa räpiköintiä. Mutta eiköhän me tänä kesänä saada jo toinenkin uimamurmeli tähän perheeseen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti