lauantai 27. heinäkuuta 2013

Jälkileireilyä 19.-21.7

Vietettiin huippukiva viikonloppu mudileirillä Mustialassa :) !
Aiheena siis jäljestys ja koirana Prima. Täytyy koittaa muistaa kirjottaa vähän tarkemmat muistiinpanot johonkin kun ehtiipi. Pääpiirteittäin kuitenkin:
Priman elämän eka jälki lyhyellä nurmella, n. 70 lyhyttä askelta ja jokaisessa askeleessa nami. Jälki n. 30min vanha. Alkuun pyöri muutaman kerran, mutta lähti jäljelle vauhdilla kun tajusi jutun juonen, ja mulla oli vielä vammasen käteni kanssa aikamoinen piteleminen, että saatiin se haistamaan jokaista jälkeä. Kutakuinki 95% nameista kuitenkin nousi ahneen pikkupossun suihin. Ja muistipa pikkupossu ilmasta (mennä maahan) loppupalkkapurkinkin.
Lauantaina tehtiin jäljet pellolle, minkä heinä oli n. 30cm korkeaa. Aamusta n. 50 askelta ja ikää jäljellä tunti. Meni tosi hienosti, pitkä heinä ehkä vähän "suojas" ulkomaailmalta, ei kattellu yhtään vaikka ohi käveli vierasta koiraa, pyöräilijä ym. Paineli aika haipakkaa taas, ja nyt ei enää "itestään" läsähtäny loppupalkalle, mutta pienellä odottelulla senkin muisti.
Iltapäivällä tehtiin puoltuntia vanha n. 60 askeleen jälki, joka meni myös hirvittävän hienosti, joka jälki haistaen ja nami pitkästä pellosta kaivaen :) Nyt loppupalkalle päästessä ei muistanu ilmasua kun vasta erillisestä pyynnöstä, oli siis selkeesti jälki jäljeltä enemmän hajumaailmoissaan. Ilmasut tulee erikseen treeniin siis :)
Lauantai-illalla käytiin vielä keräilemässä kanttarellej... eiku siis testaamassa esineruutua ;) Lipalle vieras sormikas oli outo, ekan kerran haki tosi hyvin (vietiin yhessä), tokalla kerralla oli selkeesti liian kaukana, pentu kävi koskemassa esineeseen kyllä, mutta rallatteli sieltä ihan täysiä mun luokse hakemaan palkkaa kun oli ollu niin sairaan pätevä ;) Pikku hiomisia siis tähän ajatukseen vielä tarvitaan :P Nyt vaan menee vähän sekasin noutokapula, tunnari, jäljellä ilmasu, esineet, kosketustreenit, täytyy siis varmaan joku jättää pois ja muut selkeesti erotella toisistaan!
Sunnuntaina tehtiin vielä n. 50 askeleen jälki vähän pitemmillä askeleilla ja ikää jäljellä varmaan reilu tunti. Tässäkin jäljessä oli jonkinverran mutkittelua kun suoraan kävely on niin vaikeeta! Mutta hienosti se lippastiina senkin vaan nuuhkutteli :) !

Kotiin lähdettiin infoähkyssä mitä oli koutsi-Terhin lisäksi tarjoillut muu jälkiporukka kokeneempine koirineen. Aura ja palvelushiiri kiittävät kaikkia :) !!!

Kuva: Katri Kulkki
Leirillä Prima majoittui omassa jälkiprinsessamajassaan kun kuljettiin Annin kanssa yhellä autolla,
jonka A tarvi aksakentälle. Vihdoin se oppi oikeesti rauhottumaan häkissä jeejee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti