maanantai 29. heinäkuuta 2013

Jälkimistä

Aivan huippupäivä takana! Koiriin liittyvät huippuosuudet oli kivat reenit Vorssasa, Primalla vieraan tekemä n. 70 askeleen jälki matalassa pellossa.Reilun tunnin vanha ja nami joka askeleella. Olikin ite vaikeempaa kun vaikea arvioida toisen askelpituutta jne., mutta suuri osa nameista lienee silti navassa. Puoleenväliin meni aika lujaa ja puolestavälistä loppuun mun silmiin hyvin tarkasti, mutta ilman jäätävää tempomista. Ilmasut on aivan täysin unohtuneet haistelun huumassa, mutta niitä aletaan tekemään erikseen nyssi.
Rondallekkin tein jäljen, n. 50 askelta ja ikää ehkä 40min, puolpeltoon, missä oli myös tosihankalia kuivia halkeilleita kohtia. Tää oli sen eka jälki, missä koitin pitää liinaa vähän tuntumalla ja "ohjata" syömään nameja mistä meinas mennä ohi, ja se yllätti kyllä aivan täysin! Odotin, että pyytelis enemmän apuja kun hihnakin kiristää, mutta kerran katto mua ja kerran ihmetteli jäljellä (muurahaisia?) ja muuten nuuhkutteli kovasti. Tekniikkapisteet varmasti miinuksen puolella, mutta yritys täys kymppi <3 !
Hippakelpikin oli äärest taitava jälkeilijä ja niistä löytyy aina vaan enemmän yhteisiä piirteitä Priman kanssa :D Ilta meni mun lempipuudelin koulutusmietinnöissä ja aiheeseen liittyvissä eläinkokeissa niinku Minna sanois ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti