lauantai 6. huhtikuuta 2013

Pimpula 9kk

Rimppastiina tänään tosiaan 9kk. Paino 9,7 kilon kieppeissä ja mun mitan mukaan korkeus edelleen 41 ja 42cm  välillä... Juoksu on aluillaan ja tukkaa lähtee aivan kammottavanhirvittävän paljon. Äidillänkin on karvanlähtöaika, mutta ei noi mustat karvat missään näy..



Pääsiäisen olin Kannistossa ja Rimppa oli yhtenä päivänä mukana.. Se on kyllä ihan sairaan reipas ja jakso koko päivän kekkuloida mukana (ja huutaa odotusaikoja autossa, kun oli aivan perrrrrrrrrrrrrrkeleen epäreilua, että lapset sai riekkua pihalla ja se ei). Reippaudessa on vaan se puoli, että mulla ei riitä silmät vahtimiseen kun sen täytyis olla pusiloimassa jokasen mukulan naama ja vahtia, ettei hevoset rettelöi tarhassa ja että ihmiset ei lässytä muille eläimille kun mudille jne... Tästä syystä se oli siis vaan yhtenä ja matkalaukkumudi oli loput päivät ;)

Ollaan aksailtu Ronden kanssa Att:lla, Lskk:lla ja aluevalmennuksessa ja kaikissa kutakuinki samat jutut. Mun pitäis luottaa koiraan ja lopettaa varmistelu, opetella persjätöt kuntoon, harjotella keppejä eri kulmista (ja pysyä ite pois koiran tieltä!) ja juosta kovempaa. Muistaa ohjata kädet alempana ja opetella muistamaan rata ulkoa. Mutta Ronda on hieno. Erihieno <3 Linkittäisin tähän yhen aksavideon jossen olis siinä niin urpo :P Voin laittaa linkin aiheesta syvemmin kiinnostuneille ;)

Mä kypsyin taas seuraamiseen vaihteeks ja tsädäm, sehän on ihan hyvää ilman käskyjä :D Tai emmätiie hyvästä, mutta muuta ku nolla ja koira on onnellinen :) Se vaan, että  ilman käskyjä en tie mitä tapahtuu useamman käännöksen jälkeen jne... Vika on siis todistetusti jälleen kerran mun korvien välissä. Jotain hyvääkin kuitenki tokoilussa, nimittäin Ilonan ottamat kuvat :) (valitettavasti suurinta osaa en saanu ladattua omalle koneelle, mutta tässä maistiaisia :) ). Seuruukypsentyneenä ilmottauduin 8 kerran rallykurssillekki oikein, josko vihdoin opettelis ne loputki aloluokan kyltit oikeesti kunnollisiks :D
Ja ehei, ei vaan näy kuvat niin ei näy. Tietsikka haluu ehkä tietsikkalääkäriin. Mutta kuvia voi käydä  kurkkimassa Ilonan blogissa :)

Kai joku kuva kuitenkin olla pitää: tuomarikoulutukuva parin kuukauden takaa, kuvaaja Anna-Kaisa Varis :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti