torstai 11. huhtikuuta 2013

Hörökorvat Helsingissä

Nähtiin vähän mustaveljiä <3, jotka on keskenään hyvät kaverit, ja ärinän ja pörinän määrä ja riekkumisen vauhti oli sen mukasetkin. Ollaan ihailtu myös pikkumustan tokoilua ja aksailua, on se taitava :) Primaa vähän harmitti ku sitä ei huolittu jokaseen painimatsiin mukaan, ja paukutti sit päätään just sen mukasesti..:D  Ronda oli jotenki outo loppulenkistä, se kyllä jäi pari kertaa poikien jalkoihin (eikä sanonu mitään o.O Voikse tajuta, että ne on sen pentuja?! Kukaan muu tässä maailmassa [paitsi Falo], ei vois juosta sen yli ilman sanomista?!), ja ihmetteli mun kädessä heiluvaa hihnanippua. Aattelin, että oon kalauttanu sitä niillä hihnojen lukoilla päähän tms., koska vaikkei se riekkuseurassa ulkoilua muutenka niin rakasta, niin oli omituinen. Ku tultiin kotiinpäin, niin alko tossa asfaltilla arkomaan oikeeta etusta ja tarkempi tutkimus osotti, että anturasta puuttu pieni palanen :( Seuraavana päivänä ei tehty mitään erityisen ihmeellistä, eikä arkonut koipea enää.  Harmi oli myös se, että ilma oli niin kökkö, että ei alettu ees yrittään (märkien) koirien kuvaamista.
Pennen kanssa käytiin myös vähän metroilemassa. Metroteemalla on vähän muutenki menty, kun iskä sattuu asumaan tässä metrotyömaassa kiinni ja räjäyttelyitä on kuunneltu pitkin päivää. Kumpikaan höröistä ei reagoi ääneen/ tärinään onneks mitenkään, vaikka täällä ikkunat välillä heliseekin. Ja joo, nää on kylllä ihan piisofkeikkejä niiden viimevuoden räjäytyksiin verrattuna... (Tästäkin syystä siis Rosita kotona)
Metron rullaportaat on edelleen suurin jännnäilyn aihe. Pee ois halunnu istua olkapäällä ja syödä karkkeja koko matkan alas/ylös :P Laiturilla vähän tottisteltiin ja metrossa etsitin herkkuja penkeiltä ja penkkien alta (ja kanssamatkustajat varmasti rakasti mua ^.^ ). Takaspäin tullessa pyytelin pentua istu-maahan-seiso ja kaks naista tuli ihan haltioissaan selittämään, että miten fiksua on ohjata koiran mielenkiinto noin pois tärisevästä lattiasta. Jep, lihapullat koulutuksessa kuitenki on ihan uus keksintö ;) Yhteenvetona oon siis supertyytyäinen pennun käytökseen sekä metrossa, että kaupungilla :) !!
Ois vähän Rondan tottisvideookin. On se vaan masentava laji :D
 Käännökset edelleen vaan löysät, muutenkin väljää ja pa:t kaukaiset. Mutta kelpaa meille, koska rakkauskoiralla on kivaa <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti