maanantai 22. lokakuuta 2012

Prima 15vko

Viikonloppuun on mahtunut treffejä Leo-iskän ja Trip-jalkamiehen kanssa ja Rondan tottistelua ja Priman odotusharjotuksia ;)
Viime viikolla tehtiin mun mielestä vaikka mitä mut jostain syystä en nyt just muista yhtäkään asiaa mitä piti kirjottaa. . . Muuta kun että P punnittiin 6,1kg painavaksi.
Maijan ja Pavan kanssa Prii teki ekan jälkensä ja Rontsa tottisteli taas :D Piden jälki lähti kontaktin tarjoamisella ja mun silmien pyörittelyllä, mutta (oisko jälkeä ollut parikyt askelta) puolen välin tienoilta meni ihan parilla ympyrällä loppuun. Kun otin pienen jäljeltä pois, se ihan täris - oli kaiketi aika mieluisaa :D Pitäis kirjottaa muistiin kaikki jälkiohjeet, jos vaikka innostuis tekemään nuita enempiki!
Tytöt madotettiin Flubenolilla, ja pennun madotus oli enemmän kun helppoa, se aivan onnessaan varasti lattialle tippuneen matolääkkeen \o/
Tän vuoden Voittajat jäi ilmottamatta suurensuuren pähkäilyn jälkeen. En jaksa loppuvuotta miettiä, että ehtiikö tuolle kasvaa karva vai ei, ja sitäpaitsi en muista sen tähänastisiakaan titteleitä ulkoa, ni mitä ihmettä niitä vielä lisää tarvis havitella ;)





Leo-iskä, Prima-vauva ja Rontti <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti