sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Piimis 13vko

Pimis on syönyt ainakin kilon pupunpapanoita viimesen viikon aikana hoitopupun ansiosta ja riekkunut tapansa mukaan paljon :P Se on myös näistä saakelin jatkuvista sateista oppinut, että pissalla voi käydä niin, että etutassus pysyy rapulla ja kuivina :D Toi on niin mun lempparikoira :P Ja se on myös keksinyt tavan, millä se pääsee rakastamaan Rositaa, kun Rosita ei koskaan anna sen tulla sen viereen nukkumaan, vaikka pikku kuinka haluais, joten aina kun silitän Rositaa, niin pikku hyökkää nuolemaan sen korvia ja silmiä <3 Kun se niin kovasti tahtoisi olla sen ystävä. Pentuleikkikoulussakin käytiin ja se oli meen molempien mielestä aika perseestä suoraan sanottuna kun isot ja pienet koirat keskenään, eikä kellään mitään hallintaa niihin ötököihin... Pikun mielestä oli kiva käydä liehittelemässä kaikkia ihania ihmisiä, mutta koirat se ois toivottanu hevon kukkuun. Kiltisti "reenas" istu-maahan-seisoa sielä häiriössäkin, eli jotain hyvää tuosta riekkuvakoirainhosta. Se on ihan kun äitinsä :)
Pee on myös ihan vakuuttunut siitä, että varikset murisee sille! Ja sehän murisee takasin :'D (voi toki olla näitä asioita, mille ei kannattais nyt nauraa.....)
Ollaan koirakaveerattu Pablo-beethoovenin (en jaksa opetella rodun kirjotusmuotoa :D ), Jennin Hero-collien ja Kuje-holskun sekä ihanan kromföhrländer-Cincon kanssa. Pee on aika varovainen vieraiden koirien kanssa ja ihmettelee kun muut ei halua leikkiä muditappoleikkiä...Onneksi on näin ihania ja pitkähermosia koiria lähipiirissä!
Oltiin pyöräilemässä ekaks kaikkien kolmen kanssa, nyt alkaa olla jo vähän raskasta roikuttaa penskalia kainalossa, joten käytiin sit vielä toinen lenkki perään pelkän Rontin kaa. Kaikista parasta pyörälenkissä Tintin mielestä oli tietty sen jälkeinen mutamöyryäminen läheisessä p*skaojassa :D On se vaan aika viemärirotta :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti