maanantai 9. heinäkuuta 2012

Pennet 3 päivää

Aloitettiin aamu hakemalla töpötodistus eläinlääkäriltä Kultakalalle ja kaikki olivat autossa matkustaessa oikein kiltisti ;) Rondan ois tehny kyllä mieli huomauttaa eläinlääkärille, että ne ovat hänen omia peetujaan, mutta piti sitten kuitenkin mölyt mahassaan :P

Kolmen päivän aikana Ronda on poistunut kuumasta boksista öö yhden ihmisen kädellä laskettavat kerrat. Vain syömään ja ulkoilemaan, muun ajan se käyttää maaten pentuja syöttäen ja pusiloiden. Ulkona se saa hervottomia hepuleita ja riehuu riehumasta päästyään, eilen kävi myös räpikössä uimassa...purkaa kaiketi kuukauden aikana kertynyttä energiaansa ;)
Pentujen aikataulu sen sijaan on noin 2 minuuttia ruokaa, 5 minuuttia unta, 2 minuuttia ruokaa, 5 minuuttia unta ja niin edelleen... :D Kaikista pennuista näkee, että ovat olleet ruoka-aikaan kotona ja kaikki ovat syntymäpainosta kasvaneet noin 100 grammaa.

Ja jos tällä hetkellä saisi arvata pentujen luonteita, niin uskoisin, että Maitoparrasta tule hyvin urheilullinen, Kultakalasta hyvin itsetietoinen, (EDIT:) Klokotiilistä sailaan vaalallinen (on purrut mua kahdesti ja Heliäkin kerran ;) ), Blondista nälkäinen ja Mustasta muuten vaan täydellinen :)

Pennet osaavat myös mopottaa jo *sata sydänhymiötä*, täytyy koittaa videoida huomenna <3 Niin ja eka paikkamakuu-harjoituskin on jo tehty ;)


Kultakala ja Blondi

Edessä Maitoparta, taempana
Musti, huomatkaa  sävyero!

Blondi lempipuuhassaan ;)
(Ai mikä maha?!)
Velityyny :)


Äitin kainalo <3



3 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Super prinsessa äiti <3

    Kunnon luonteen tulkinnat :D Mun arvaus on että tytöistä tulee äitinsä kaltaisia prinsessoja <3 Subré the porsas lähettää terkut Blondille, ruoka on parasta!

    VastaaPoista
  3. Maitoparta onkin oikeinkin hurmaava :) !

    Ja äitikoira on kyllä ihana <3 Toivottavasti tuleekin samanalaisia, epäilen kyllä, että pesukalhuksi naamioituneesta klokotiilista tulee aika paljon huljempi! Blondiin en oo päässy tutustumaan vielä niin hyvin, koska sillä on aina syöminen kesken ;)

    VastaaPoista