maanantai 30. heinäkuuta 2012

3,5 viikkoset hiiviön alut

Pennemurmelit on valtavia ja valtavan hurjia <3 Niillä on myös valtavat kulmahampaat millä ne pureskelevat viattomia ihmisuhrejaan... Ei vaan, on ne edelleen maailman ihanimpia, mutta kyllä ne myös aika paljon vaatimuksia esittää ;)
Penskat on madotettu Canexilla -mikä oli pentujen mielestä ihan hirrrrrvittävän pahaa. Koittivat ravistella ja raapia sitä pois suusta :( -ja raapimisesta- ne osaa jo raapia korvan takaa ku kutittaa <3 Tosin joka toinen kerta ne kellahtaa siitä kyljelleen, mutta silti <3 Vaavit osaavat myös seisoa verkkoa vasten ja vaatia ohikulkevaa äitiä ruokkimaan! Toisinaan äiti leikkiikin jonkun pikkumonsterin kanssa. Niin hellästi, mutta kuitenkin päättäväisesti, että meinaan itkeä joka kerta, kun ne on niin ihania <3 Erityisesti se äitikoira <3
Maidon lisäksi on maistettu kermaviiliä ja kananmunan keltuaista ja ne on parhautta!
Pentujen Leo-iskä oli myös superkoira Piirimestiksissä! Kolme nollarataa, ja joukkueradan nollasta (ja toki kahdesta muustakin nollasta ;)) seurasi piirinmestaruusjoukkuekultaa! Kaikki pennet onnittelee sairaan taitavia iskää ja Satua :) !

1 kommentti: