lauantai 16. kesäkuuta 2012

Viikko 6

Tänään päiviä ensimmäisestä astutuksesta on 41. 
Muudilla on hirveä nälkä ja mun lempparimahakarvat on alkanut harvenemaan :( Kupeet ovat levinneet, mutta paino verrattuna ultrassa punnittuun 12,5 kg (?) on noussut ehkä pari sataa grammaa, ehkä siksi, että meillä on itellä niin huono vaaka, ettei sillä saa mitään tarkkoja lukuja. Vyötärönympärys sen sijaan on selvästi kasvanut. Harmi, ettei ole lähtöympärystä verrata, mutta tällähetkellä luku on n. 47cm, minkä väittäisin olevan noin 10cm normaalia isompi. Anni lupasi mitata oman tiiminsä vyötäröitä, jotta saadaan jotain vertailupohjaa :) Myös nisät ovat turvonneet.
Ronts nukkuu paljon, ja sen viimeisetkin huumorintajun rippeet ovat häipyneet. Oltiin käymässä Rondan lempilassien luona, niin R möllötti koko vierailun ajan mun jaloissa/ pihan nurkassa happaman näkösenä, eikä lähtenyt laassien riekkumisesta ja leikkiin kutsumisesta huolimatta yhtään meininkiin mukaan. Tiineitä mudeja ei saa kiusata itseään tyhmemmällä seuralla, nih!


Rosita on onnellinen, kun ei tarvi leikkiä mudin kanssa niin paljoa, ja Rosita on varma, että Jyri tuli kylään ihan sitä varten, että saa silittää Rositaa 24/7 ja Rosita pääsee kainaloon nukkumaan. Inanat <3
Viikonlopun ohjelmassa on auringonoton lisäksi koirien madotus ja Rositan trimmaus.
Rositan perusmöllötys <3

Päivän parhaana uutisena, Teamurmelirakas on saanut viimeyönä pikkusiskon! *tähän jättiläismäinen sydänsilmäinen hymiö*
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti