tiistai 26. kesäkuuta 2012

51 vrk 1. astutuksesta

Mökkijuhannus takana. En tosin oo ihan varma huomasko Ronda sitä kun on nukkunut aamusta iltaan, uimista ja pakkolenkkeilyä lukuunottamatta. Pakkolenkkeilyä siksi, että mudi on päättänyt, että mudin ulkoiluttaminen hihnassa on eläinrääkkäystä (kävelee vieressä/ takana, lerputtaa korvia ja näyttää tylsyyteenkuolevalta). Mudin vapaana lenkittäminen on kuitenkin kuulemma toistaiseksi sallittua (riekkkuu, hyppiminen poisluettuna, normaalisti)... Yhtenä aamuna käytiin mökkitien ja motarin välisellä mettäsuikaleella kattelemassa peuroja, mitkä oli ärrän mielestä sata kertaa kiinnostavampia ku kotonurkkien peuraeläimet.

Näistä uintien jälkimeiningeistä näkee, että mahaa ei ole oikeastaan kovin paljoa, vaikka kuivakarvaisena näyttääkin aika punkerolta. Mahanympärys vissiin 52cm ja painoa on kaiketi tullut noin kilo lissää.



Ruokahalu muudilla on aivan valtava, mutta siitä huolimatta onneksi oli jättänyt väliin Rositan eiliset muurahaisloukunsyöntibileet. Jep. Voin lämpimästä suositella muurahaisloukkuja, missä houkutusaineena on maapähkinävoita. Muudelit tykkää. (Myrkytyskeskuksen konsultoinnin jälkeen, kaikki kuitenkin ok)

Rons toivottaa rentouttavaa viikkoa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Jaksamisia prinsessa Rondalle!

    Seci lähettää Rondalle terkut että pakkolenkitys on perseestä! Meidän prinsessahan yhtenä päivänä suostui pakonomaisesti ulos vasta illalla, koska satoi vettä...

    Salla & Seci

    VastaaPoista
  2. Hihii, Ronda kiittää ;) Ja tsemppiä Secille sateisiin päiviin ;)

    VastaaPoista