sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Muditottista ja jälkeä

Oltiin mudiporukalla tottistelemassa ja oli huippumukavaa :) ! Alotettiin tunnaritreeni ja saatiin erinomasia vinkkejä Priman sivulletuloon, josko sekin vielä joskus oppii jotain muuta kun hyppyriekkumista ;)

Tammikuun toisena päivänä (!) oltiin (hieman kostealla ;) )jälkipellolla pitkästä aikaa. Ronda teki helpon kiemurtelevan jäljen (reilu 100 askelta), jossa askeleet n. 10cm päässä toisistaan ja lähes kaikissa nami. Suurimmassa mutkassa oli lähdössä pyörähtämään kun ei tajunnut, mutta korjasi hienosti itse ja hyvä niin koska mää mitään ois kuitenka tajunnu :D
Primalle sit Maijan innostamana tehtiin vähän haastavampi jälki. N. 200 askelta, nami puuttu noin joka kaheksannesta askeleesta ( :D )  ,osittain mutkitellen, yksi ojan ylitys ja loppuhuulirasvan ilmasu ja superhienosti meni. Oja oli toki hyvin namitettu, mutta ei tuo huomannu mitään vaikka oli vähän vettäkin pohjalla :)

Samana aamuna Rondalla tunnarireeni joka olikin vähän ihmeellistä vieraassa pihassa, mutta hyvinhän siitä selvittiin ekasta kompuroinnista huolimatta. Priman aamureeni oli jäljen ilmasuja, eli appari vei heinikkoon 4 esinettä noin 10 metrin välein Priman nähden ja naksutti niiden löydyttyä. Naksun jälkeen P muisti ilmaisun, mutta vauhtia oli kyllä helwetisti. Toinen samanmoinen ja tässä moodi jo hieman järkevämpi. Ens kerralla ilman apparin näkemistä samanlaista ja esineet saa olla varmaan vielä vähän enemmän piilossa, että joutuu oikeesti käyttämään kärsäänsä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti