tiistai 18. kesäkuuta 2013

Hörökorvat ilmotettu näyttelyyn :D

Jossain mielenhäiriössä ilmotin just molemmat hörökorvat Porin kansainväliseen näyttelyyn heinäkuussa :D Tai siis Rondan huvikseni ku ei oo oltu piiiiiitkään aikaan näyttelyssä ja Priman - en todellakaan tiedä miksi ^.^  Tuomarin nimessä on enemmän konsonantteja ku laki sallii, mutta eemme anna sen häiritä ;)

Tänään Primalla ja Muusalla oli toritreenipäivä - ihmiset käytti sen jätskin syömiseen ja erinäisten tärkeitten asioiden vatvomiseen ;) Ennen sitä ihmeteltiin eläinlääkärin vaa'alla, että miks Rimppa painaa vaan 8,8 kun kotona 9,9kg. Jompi kumpi vaaka siis puijannee, mutta tarvittais kolmas vaaka selvittämään että kumpi. En kestä jos mun hienot kasvukäyrät onkin epäkurantteja!

Illalla käytiin tottistelemassa PuKolla, oli kivaa niinku aina ja niitä kaukoja pitäis muistaa treenata esim. läheltä- askeleen päästä-neljän askeleen päästä-läheltä, eikä aina kaukaa! Ja palkan paino vois olla ekalla nousulla. Näillä siis. Pikkukoira ei ihan ymmärtäny mitä oltiin tekemässä ku vasenta kättä ei ollu ja palkka tuli oikeesta. Vasemmallatyöskentelytreenit sen kanssa siis jäihin kunnes käsiä taas tarpeellinen määrä käytössä .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti