perjantai 8. maaliskuuta 2013

Primppulimppu 8kk ja Rondan aksaa

Epäpentupee on kasvanu isoks! Eilen (täydellä mahalla punnittuna) paino 9,1 kg. Lievästi valeraskas emänsä paino 13kg o.O !
UPK:n tuomarinkoulutuksessa käyty, Ronda ilmottautuneena ja Prima bonuksena. Tyttöjen mielestä koulutustila oli erinomainen painiareena ja tykkäsivät myös käydä riekkumassa viiden mudin voimin metsän reunassa :)

Kuva: Anna-Kaisa Varis

Ollaan tottisteltu LSKK:lla ja Ypäjän tokotiimissä ( ;) ) ja aksailtu normiaateeteen lisäks Outi Vormiston reeneissä, mitkä oli maailman parhaat! Kuultiin jälleen kerran, kuinka koira on mitä paras, ohjaaja vaan viivyttää vähän sen etenemistä... Muistilista edellisestä:
-rintamasuunta/ hartioiden asento
-koira kokoajan näkyvillä ja "hartialinjan" sisäpuolella
-mm. putkeen ja kepeille koiran selkeämpi "keilaus"
-käsi auki= vauhtia, nyrkki kiinni= jarrua (kyllä, pitäis olla itsestäänselvyys...)
-liikkeen jatkuvuus ja keskiruhon liike ohjaajalla :P
-katso mitä koira näkee!
-kiihtyvyyttä ja vauhtia!

Tehtiin pätkää myös ilman ääntä, jotta en vois luottaa äänikäskyihin, vaan täytyisi ohjata loppuun asti... Vois ihan tehdä joskus uudestaankin, oli aika avartavaa..

Muutama viikko sitten kanihattu-Elice ja Erin 9kk olivat tässä muutaman päivän ja Prima rrrrrrakasti Erkkaa <3 Joka välissä ois pitäny pussata ja istua kyhnyttää vieressä <3
Urkki 3v on myös Priman mielestä sangen pusiloitava, mutta kun juoksee ja riekkuu, niin Peen tekis mieli riekkua mukana, hyppiä ja näpsiä, että niiden suuremmat riehumiset on tällähetkellä pannassa..


Rositan kanssa päätettiin vähän aikaistaa kesän tuloa: alotettiin kesätukkailu jo naamasta :) 



Rosita myös naposteli tulevan kesän kunniaks vähän rusinoita, jonka seurauksena söi 3krt/pv kolmen päivän ajan tällasta:

...on siis ruoka-annos hiilellä...

 Kaks inanaa söpöstiinaa makoili tuolilla onnnellisina, niistä on vaan hirmu vaikee saada siitä alkuperäsestä tilanteesta kuvia kun jompi kumpi alkaa kattoa, että jaaha toi hakee kameraa ja toinen herää siihen jne. Tässä siis kuva melkein aidosta tilanteesta. Älkää välittäkö Rondan ei-ois-tarvinnu-herättää-korvista ;)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti