tiistai 1. tammikuuta 2013

Ronda 4 vee ja Unkarin ja Itä-Suomen reissut


Ronda-murmelipuppeli täytti 14.12. neljä vuotta! En tajua mihin aika juoksee, justhan se näytti vielä tältä:
Pikkurontti <3
 Rondan synttärit oli tänävuonna vähän ankeat kun me pakattiin Peen kanssa kamamme ja lähetiin ajamaan Lieksaan heti aamusta.. Käytiin siis Priman kanssa Itä-Suomi tourneella, Lieksa-Kuopio-Rantasalmi. On ollu 6 mudia / 50 neliössä pari yötä, pari yötä vietettiin Priman (5kk), Seran (4kk) ja Dreeverimöntin (7vko) vauhdittamina ja viimeset yöt reissulla Prima harjotteli kissojen ja lapsien kanssa elämistä kummityttölässä <3 Vaikka kissatkin alussa vähän jännitti ja sai pienen metsästäjän Priman sisällä heräämään, niihin tottui kyllä, mutta poreallas oli jotain mitä pieni mudi ei vaan pystynyt käsittämään. Pahinta oli se, että pientä mudia ei otettu sinne vaikka se kuinka tahtoi!

Prima ja pieni maastoutunut dreeverijohdannaislapsi <3

Ja automatkat, joilla aika paljon aikaa tällä viikolla vietettiin Prima nukkui näin:

Kävin joulukuun alussa myös Unkarissa hakemassa pikkupikku Muusan Suomeen. Oli tosi kiva viikonloppu! Päivä Budapestissa ja toinen Debrecenissa. Muusan perhe oli ihana ja juteltiinkin yömyöhään Suomen ja Unkarin koirista ja tavoista ja kaikesta mahdollisesta :) Muusa on mitä inanin pikkumuudi, vaan saas nähdä, että mahtuuko Priman ja Muusiksen egot samaan pihapiiriin enää vanhempina vaikka nyt leikit ovatkin vielä pääasiassa hauskoja ;)
Suurinosa tyttöjen kuvista näyttää kutaakuinki tältä ;)

  Niin ja vihdoin kai uskallan sanoa, että penne on sisäsiisti (tosin nyt ku näin sanon, niin voipi olla, että tilanne tästä äkkiä vielä muuttuu ;) )




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti